Projek MSP


INFO MENGENAI PROJEK MSP

PART 1: KONSEP MSP
✅ Selepas daftar sebagai ahli, semua rahsia dagangan MSP ( My Smart Plan ) akan dikongsikan dengan anda.
✅ MSP ditubuhkan oleh Famillion Resources. 10 tahun lepas, Famillion telah berkecimpung dalam pelbagai bidang perniagaan banking, pelaburan, property dan lain lain.
✅ 5 tahun terakhir ini Familion berkecimpung dalam bidang Automobil yang berpotensi sangat besar dan bernilai berbillion ringgit.
✅ Pada peringkat awal, Familion bekerjasama dengan banyak dealership dan membantu ribuan orang yang ada masalah dengan bank, blacklist, ccris, ctos, akpk, bankrap, untuk dapatkan kereta terpakai dan kereta baru.
✅ Dari analisis fakta pinjaman loan kereta dari bank, Dari 100 pemohonan, 98 permohonan tidak diluluskan pihak bank . Maka MSP hanya dapat bantu 1-2 orang saja yang ada deposit
✅ Tapi kini dengan penambahbaikan, MSP dapat bantu semua orang yang ingin dapatkan kenderaan secara bijak.
✅ Statistik juga menunjukkan lebih dari 30juta kenderaan berdaftar dengan JPJ hingga 2019. Dari 30 juta ini MSP tawarkan pada mereka:
1️⃣ untuk kurangkan bayaran bulanan kereta rm100-rm200
2️⃣ Tempoh pinjaman bank dari 9 tahun dicepatkan kepada maksima 6 tahun hingga 3 tahun
3️⃣ Deposit dan ansuran bulanan percuma.
4️⃣ 100% tukar milik kereta.

✅ Lagi satu fakta menarik, 80% adalah pengguna kereta ekonomi ( kereta kurang dari 50K ), inilah peluang pengguna menukar naiktaraf kereta mereka kepada business dan first class bagi yang punyai ahli keluarga ramai.
✅ Konsep MSP ialah SMART RENT, sewa secara bijak yang membolehkan SEWA DAN MILIKI ( Rent to Own ) seperti Teksi dan juga penapis air cukoo dan Coway. Anda bayar sewa mingguan atau bulanan, selepas habis bayar, teksi atau penapis air itu anda punya. Begitu juga konsep MSP, anda bayar sewa bulanan dan terus miliki selepas habis bayar
✅ Dari tahun 2019 hingga 2020, MSP hanya jalankan aktiviti secara offline. Tiap minggu aktiviti event MSP full house, 99% berminat dan terus sign up on the spot
✅ Bayangkan MSP sekarang baru sebulan menjalankan aktiviti 100% ONLINE, berapa ramai lagi orang kita akan dapat di bantu oleh MSP. Rebutlah peluang ini sebagai ahli MSP terawal kerana ada banyak keistimewaan dalam tempoh terhad sahaja. Bila-bila masa saja peluang ini akan ditutup.

MSP PART 2: PROSES KERJA MSP
✅ Proses kerja MSP sangat Mudah..hanya 3 langkah sahaja.

1️⃣ Pastikan pelanggan mampu bayar deposit dan bayaran sewaan bulanan.
A) Bayaran deposit antara 20%-50%
B) kadar sewaan bulanan sekitar 10%-15% setahun dari harga kereta. Kadar ini Bergantung pada pembekal kereta, stok sediaada, nilai kereta dan sebagainya.

2️⃣ Membuat Bayaran Tempahan dan fee Pentadbiran (Booking and admin fees, B&A).

Contohnya.
A) Kenderaan kelas ekonomi ( kereta kurang dari 50K ), B&A ialah lebih kurang RM2,000.
B) Kenderaan kelas bisnes (kereta kurang dari rm100K ), B&A ialah RM6,000.
C) Kenderaan kelas first Class (kereta lebih dari 100K ), B&A ialah rm9,000.00..

Selepas B&A dibuat, barulah MSP dan dealer akan mulakan proses mendapatkan kereta.

3️⃣ Jika ada ready stok, pemohon boleh terus ambil dan bawa pulang kereta on the spot. Jika kenderaan yang dipilih tiada dalam stok, MSP/dealer akan dapatkan kereta dalam tempoh 1 hingga tiga bulan.

Jika pelanggan tak sanggup tunggu kereta yang dimohon, pelanggan boleh pilih kereta sedia ada/ ready stok .
Tapi jika pelanggan ingin batalkan permohonan dapatkan kereta mereka, MSP akan kembalikan semula 50% daripada yuran booking dan pengurusan ( B&A ).

☝️Proses permohonan diatas adalah untuk harga standard untuk miliki kereta.

MSP PART 3: KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI MSP

MSP juga menawarkan pilihan harga special pada ahli MSP. Syarat untuk harga special hanyalah Menjadi Ahli Team Membership MSP.
Fasiliti special ini membolehkan ahli msp mendapat hingga 0% downpayment, bayaran bulanan hingga rm0.00 dan yuran pendaftaran hanya serendah rm300 sahaja tanpa perlu bayaran B&A.
Special Offer/ Tawaran istimewa ini hanya diberikan hanya kepada ahli Team MSP ( Smart Agent / Smart Partner MSP.) iaitu:

1️⃣ Layak terima elaun khas / gaji pokok RM1,000 secara Full time, Part time atau Masa

Lapang, dimana saja dan bila bila masa saja.

2⃣ Layak dapat extra komisen rm3,000.00 ++, teknik dan training development akan diberikan pada anda.

3⃣ Layak dapat SMART TRAINING:- system pembelajaran secara sistematik secara online

4⃣ Layak Dapat SMART SYSTEM:- memantau semua KPI dan pencapaian anda

5⃣ Layak dapat SMART SOLUTION:- Strategi untuk dapatkan 0% deposit dan bayaran bulanan hingga rm0.00 dan lain lain.

6⃣ Layak dapat SMART SUPPORT:- Mentor dan team leader akan membantu bagi memastikan anda gerenti berjaya / Success 100%.

7⃣ Layak dapat SMART FORMULA:- Anda akan dapat formula selesaikan semua jumlah pinjaman kereta samada dengan bank atau dengan MSP dalam jangkamasa 12 bulan hingga maksima 3 bulan sahaja.

⭐️ Semua fasiliti, latihan, sokongan dan gerenti 100% sukses ini anda layak dapat selepas anda daftar menjadi ahli Team MSP samada sebagai Smart Agen atau Smart Partner.
⭐️ Dari segi kos sebenar semua fasiliti kemudahan sebagai SA atau SP, kosnya melebihi puluhan ribu ringgit, ratus ribu, malahan jutaan ringgit.
⭐️ Tawaran Promosi MSP untuk bantu anda mendapat semua fasiliti ini hanyalah serendah seminima RM300 sahaja dalam strategi MSP TOP (Top Online Paltform).

✅ Apabila anda telah berdaftar sebagai ahli, anda akan dapat tambahan special strategi khas untuk ahli MSP sahaja iaitu strategy rahsia `NEXT’ .
✅ Rekod income ahli MSP secara offline, di kawasan lembah kelang sahaja, mendapat 3 ke 4 angka income sehari, 0% downpayment, RM0.00 bayaran bulanan..
✅ Bayangkan dengan platform Online MSP nanti, seluruh Malaysia adalah pasaran anda walaupun anda berada dirumah, bayangkan berapa banyak income yang anda akan terima.

Setiap perniagaan atau pekerjaan perlukan modal awalan. Yuran pendaftaran keahlian Team Membership MSP hanyalah rm300 sebagai kos modal perniagaan dan support pembelajaran berterusan anda. Kos yang sangat kecil tapi dapat fasiliti yang tersangat besar secara berterusan. Kos ini adalah one time/ sekali bayaran sahaja.

☝️Anda mungkin ada persoalan, perasaan ragu, keliru memikirkan bagaimana dengan kos rm300, anda boleh dibantu oleh MSP untuk selesaikan masalah dapatkan kereta dan kewangan anda selama ini.
Jawapannya tersangat simple dan mudah..Selama ni bertahun tahun, sebelum jumpa MSP. Apa yang anda dah buat sekarang atau sebelum ini, yang dah beri anda solusi selesaikan masalah kewangan, kebebasan dari hutang anda atau peluang memiliki kereta 100%?

Jika belum ada, kami syorkan anda cuba peluang di MSP segera kerana telah banyak bukti bukti nyata system MSP ini dapat beri 100% sukses gerenti pada anda. Peluang yang hebat hanya datang sekali disaat anda sangat memerlukan. Rebutlah peluang ini jangan dibiarkan ia meninggalkan anda.
Gunakan masa sesaat kehidupan didunia ini untuk kebaikan diri kita dan generasi kita dan kita kembali kepada tempat asal kita dengan meninggalkan perkara yang bermanfaat untuk generasi kita seribu tahun akan datang

Jika bukan anda, siapa lagi?
Jika bukan sekarang, Bila Lagi?
✊ Anda adalah insan terpilih! Jom kita berkerjasama,
Berjaya sehingga syurga yang tertinggi.

 

 

 

PELUANG UNTUK ANDA MENJADI USAHAWAN BERJAYA!

MILIKI KERETA IMPIAN ANDA!

SERTAI KAMI SEKARANG!

 iruoaaafgm :: Wed,23,Jun,2021    vjprpalmuh :: Wed,23,Jun,2021    foblsissuv :: Wed,23,Jun,2021    flskmfzody :: Wed,23,Jun,2021    olvajrtdbi :: Wed,23,Jun,2021    iscfndwfsz :: Tue,22,Jun,2021    oxcywtqsdw :: Tue,22,Jun,2021    ltldtnpjpo :: Tue,22,Jun,2021    ruimzmpoxm :: Tue,22,Jun,2021    ruxqetnueo :: Tue,22,Jun,2021    ufylnzwliy :: Tue,22,Jun,2021    ayteeoiadn :: Tue,22,Jun,2021    dtwcdjwuhs :: Tue,22,Jun,2021    jcbvrmrfoo :: Tue,22,Jun,2021    byhovcagyu :: Tue,22,Jun,2021    tjmevbezkp :: Tue,22,Jun,2021    emymanjung :: Mon,21,Jun,2021    pndgqoljwj :: Sun,20,Jun,2021    heuebkoila :: Sat,19,Jun,2021    zzprtvgmwr :: Sat,19,Jun,2021